Image Alt

El SANTUARI

Quim Hereu

El Santuari de l'Estrambotisme

Estem creant l’estructura del que serà el centre cultural dedicat a la difusió i coneixement d’aquest nou corrent artístic: el Santuari de l’Estrambotisme. La trilogia (el manifest visual) estarà situada a l’Espai Quim Hereu, una enorme “caixa negra” enterrada i aïllada de l’exterior per induir al visitant a entrar a un món imaginari. Els dibuixos i obres de l’univers estrambòtic envoltaran l’Espai Quim Hereu, convertint-lo en un espai ciclopi, artístic, sense precedents. 

Estic participant en el disseny del Santuari de l’Estrambotisme des del principi. Pretenc crear un nou concepte per presentar les obres d’art i el mateix corrent artístic al públic. El visitant viurà una experiència inèdita amb una càrrega molt potent de contingut artístic, que li permetrà endinsar-se fins al màxim nivell dins el corrent, si així ho vol. 

El Boulevard estrambòtic serà el “Llegendarium”. Un conjunt d’escultures gegants, boscos encantats i espais dedicats a experiències multisensorials. D’aquesta manera, es crearà un entorn on el visitant pugui percebre i gaudir l’art d’una manera desconeguda i mai experimentada fins ara. 

Quim Hereu

Girona, 2022

Propera obertura 2025

Propera obertura 2025

Santuari de l'Estrambotisme

El “Santuari de l’Estrambotisme” està format per:

  • Espai Quim Hereu
  • Trilogia Estrambòtica
  • Llegendàrium
  • Llibre “Quim Hereu-El Manifest Estrambòtic”
  • Experiència sensorial – Realitat virtual

ESPAI QUIM HEREU

L’Espai Quim Hereu és el centre neuràlgic del “Santuari de l’Estrambotisme” i l’espai que contindrà la Trilogia Estrambòtica. Estarà dividit en 5 subespais:

  • Sala de la Trilogia
  • Sala d’exposició permanent
  • Sala d’exposició temporal i galeria
  • Estudi de Quim Hereu
  • Botiga de marxandatge

TRILOGIA ESTRAMBÒTICA

És el nucli cel·lular del “Santuari de l’Estrambotisme” i el manifest visual del nou corrent.

LLEGENDÀRIUM

Un espai a l’aire lliure envoltat d’escultures i figures que serà una mena de “boulevard” que introduirà al visitant en el món del nou corrent i el guiarà fins a l’Espai Quim Hereu.

LLIBRE “QUIM HEREU-EL MANIFEST ESTRAMBÒTIC”

“Quim Hereu – El Manifest Estrambòtic” és el llibre de l’Estrambotisme, referència obligada per a qui el vulgui conèixer. Explica el singular procés de creació d’un moviment artístic, així com fets, circumstàncies, anècdotes i aspectes essencials a escala tècnica i acadèmica. En aquest llibre hi ha el “Manifest Estrambòtic”.

.

EXPERIENCIA SENSORIAL – REALITAT VIRTUAL 

En una segona fase del projecte es crearà una experiència sensorial totalment immersiva i individual que permetrà a l’espectador entrar “literalment” a dins de cada pintura de la Trilogia Estrambòtica. Les pintures hauran esdevingut reals i l’espectador podrà viure experiències no accessibles amb la simple observació tradicional d’una obra d’art.

Santuari de l'Estrambotisme

VISITAN'S

Fes-te soci

Amics Estrambòtics

Properament

Propera obertura 2025