Política de Privacitat

Qui som

La direcció del nostre lloc web és: https://quimhereu.com.

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris al lloc web, recopilem les dades que es mostren al formulari de comentaris, així com l’adreça IP del visitant i la cadena d’agents d’usuari del navegador per ajudar a la detecció de correu brossa.

Una cadena anònima creada a partir de la teva adreça de correu electrònic (també anomenada hash) pot ser proporcionada al servei Gravatar per veure si l’estàs utilitzant. La política de privacitat del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Després de l’aprovació del teu comentari, la imatge del teu perfil és visible per al públic en el context del teu comentari.

Mitjans

Si puges imatges al lloc web, hauries d’evitar pujar imatges amb dades de ubicació (GPS EXIF) incloses. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol dada de ubicació de les imatges del lloc web.

Cookies

Si deixes un comentari al nostre lloc, pots optar per desar el teu nom, adreça de correu electrònic i web en galetes. Això és per a la teva comoditat, perquè no hagis de tornar a omplir les teves dades quan deixis un altre comentari. Aquestes galetes tindran una durada d’un any.

Si tens un compte i et connectes a aquest lloc, instal·larem una galeta temporal per determinar si el teu navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i s’elimina en tancar el navegador.

Quan accedeixis, també instal·larem diverses galetes per desar la teva informació d’accés i les teves opcions de visualització de pantalla. Les galetes d’accés tenen una durada de dos dies, i les galetes d’opcions de pantalla tenen una durada d’un any. Si seleccionas “Recorda’m”, el teu accés perdurarà durant dues setmanes. Si surts del teu compte, les galetes d’accés s’eliminaran.

Si edites o publiques un article, es guardarà una galeta addicional al teu navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’ID de l’article que acabes d’editar. Caduca després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles d’aquest lloc poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres llocs web es comporta exactament de la mateixa manera que si el visitant hagués visitat l’altre lloc web.

Aquests llocs web poden recopilar dades sobre tu, utilitzar galetes, incrustar un seguiment addicional de tercers i supervisar la teva interacció amb aquest contingut incrustat, incloent-hi el seguiment de la teva interacció amb el contingut incrustat si tens un compte i estàs connectat a aquest lloc.

Amb qui compartim les teves dades

Si sol·licites una restabliment de contrasenya, la teva adreça IP s’inclourà al correu electrònic de restabliment.

Quant temps conservem les teves dades

Si deixes un comentari, el comentari i les seves metadades es conserven indefinidament. Això és perquè puguem reconèixer i aprovar comentaris successius automàticament, en lloc de mantenir-los en una cua de moderació.

Els usuaris que es registren al nostre lloc web (si n’hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o eliminar la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors del lloc web també poden veure i editar aquesta informació.

Quins drets tens sobre les teves dades

Si tens un compte o has deixat comentaris en aquest lloc web, pots sol·licitar rebre un arxiu d’exportació de les dades personals que tenim sobre tu, incloent-hi qualsevol dada que ens hagis proporcionat. També pots sol·licitar que eliminem qualsevol dada personal que tinguem sobre tu. Això no inclou cap dada que estiguem obligats a conservar amb fins administratius, legals o de seguretat.

On s’envien les teves dades

 Els comentaris dels visitants podrien ser revisats per un servei de detecció automàtica de correu brossa.