univers estrambótic

El Santuari

Estem creant l’estructura del que serà el centre cultural dedicat a la difusió i coneixement d’aquest nou corrent artístic: el Santuari de l’Estrambotisme. La trilogia (el manifest visual) estarà situada a l’Espai Quim Hereu, una enorme “caixa negra” enterrada i aïllada de l’exterior per induir al visitant a entrar a un món imaginari. Els dibuixos i obres de l’univers estrambòtic envoltaran l’Espai Quim Hereu, convertint-lo en un espai ciclopi, artístic, sense precedents.
Estic participant en el disseny del Santuari de l’Estrambotisme des del principi. Pretenc crear un nou concepte per presentar les obres d’art i el mateix corrent artístic al públic.

El visitant viurà una experiència inèdita amb una càrrega molt potent de contingut artístic, que li permetrà endinsar-se fins al màxim nivell dins el corrent, si així ho vol.
El Boulevard estrambòtic serà el “Llegendarium”. Un conjunt d’escultures gegants, boscos encantats i espais dedicats a experiències multisensorials. D’aquesta manera, es crearà un entorn on el visitant pugui percebre i gaudir l’art d’una manera desconeguda i mai experimentada fins ara.

Quim Hereu
Girona, 2022